Adīta veste ikdienas garderobē — 3 stila idejas

ViolaStils adita veste
Foto: Violastils.lv

Vestes ir atgriezušās modes pasaulē un ir stilīgākas nekā jebkad agrāk. Nevis tikai vienkāršas vestes, kas cieši pieguļ augumam, bet sieviešu vestes mūsdienās ir nopērkamas dažādos stilos – īsas, garas un pat lielizmēra, kas izskatās tā, it kā būtu nozagtas no vīriešu nodaļas. Šie jaunie stili ir pieejami arī adītā veidā bez šuvēm, kas apģērbu padara vēl kvalitatīvāku, un šādām vestēm Tavā skapī vieta būs gadiem ilgi. Bet kā saskaņot adītu vesti ar citu apģērbu, lai Tu vienmēr izskatītos stilīgi un justos ērti? Raksta turpinājumā apskati trīs stila idejas, kā adīta veste var tikt kombinēta ar citu apģērbu katrā gadalaikā.  

Adīta veste rudenī un ziemā

ViolaStils adita veste
Foto: Violastils.lv

Adīta veste būs lielisks variants tieši drēgnākam laikam, kad ārā vēl nav tik auksts, lai vilktu siltu džemperi, bet nav arī tik silts, lai justos ērti tikai t-kreklā. Rudenī un ziemā sieviešu siltās vestes lieliski izskatīsies virs balta krekla. Krekls var būt gan pieguļošs, gan brīvi krītošs. Ja veste ir īsa, tad stilīgākam izskatam kreklu vari atstāt brīvi krītošu. Šis salikums lieliski izskatīsies kopā ar platām adītām biksēm vai legingiem. Vēl viens populārs izskats ir garā veste ar baltu kreklu, radot kleitas efektu, ko vari valkāt kopā ar zeķbiksēm, legingiem vai augstiem zābakiem.

Adīta veste pavasarī

ViolaStils adita veste
Foto: Violastils.lv

Pavasaris mēdz būt mānīgs laikapstākļu ziņā, tāpēc adītas vestes pavasarim būs tieši laikā. Pavasarim piestāv krāsas, tāpēc vari izvēlēties drosmīgākus salikumus, piemēram, nebaidies nomainīt klasisko balto kreklu pret unikālu kreklu ar interesantām detaļām, piemēram, platām piedurknēm vai volāniem plecu daļā, vai izvēlies zem vestes pavilkt kreklu ar apdruku. Siltākās pavasara dienās lieliski izskatīsies gara veste, kas uzvilkts kā tops. Ja izvēlies vesti valkāt kā topu, nebaidies spēlēties ar apjomu, apvienojot vesti ar platām trikotāžas biksēm, elastīgiem džinsiem vai kuplākiem vidēja garuma svārkiem.

Adīta veste vasarā

ViolaStils adita veste
Foto: Violastils.lv

Adīta veste sākumā var likties nepiemērota karstām vasaras dienām, tomēr tas ir nepareizi izveidojies pieņēmums. Arī vasarā vari valkāt kvalitatīva auduma adītas vestes, un Tev noteikti nebūs pārāk karsti. Viens no veidiem, kā izveidot elegantu vasaras tērpu ar adītu vesti, ir vienkārši valkāt vesti kā topu. Mūsdienās ir pieejami arī īsi adītas vestes modeļi, kas atsedz vēderu un būs lieliski piemēroti tieši karstajam laikam. Īsa veste bez piedurknēm kopā ar klasiska piegriezuma, platām auduma biksēm padarīs Tavu izskatu vasarīgu, bet adītais materiāls piešķirs izteiktu, stilīgu izskatu. Ja Tev skapī ir gara sieviešu veste, tad tā noteikti lieliski izskatīsies vasarā uzvilkta kā kleita. Tad klāt atliek piekombinēt tikai apavus un aksesuārus, un būsi izveidojusi pilnīgu koptēlu.

Mūsdienās Tu vari pilnībā izmēģināt jebkuru modes tendenci, kas Tev patīk. Jau sen ir pagājuši tie laiki, kad ir jāievēro stingri modes “noteikumi”, lai izskatītos stilīgi. Ja esi sajūsmā par to, ka adīta veste sieviešu modes pasaulē ir atgriezusies un vēlies to iekļaut arī savā garderobē, vislabākā izvēle būs bezvīļu adīta veste. Ar bezvīļu vesti Tu izskatīsieties pārsteidzoši, jo tā lieliski piegulēs augumam, neveidojot nepatīkamas krokas. Bezšuvju adītas vestes sievietēm plašā klāstā iegādājies Viola Stils internetveikalā www.violastils.lv. Viola stils vestes ir veidotas no kvalitatīva Latvijā ražota trikotāžas auduma, un tās būs lieliski piemērotas visos gadalaikos.

×

WhatsApp